©  BELGA

Westerlo ziet Abrahams transfervrij naar Deinze trekken

Kurt Abrahams (24) is een speler van Deinze. De Zuid-Afrikaan tekende een contract van twee seizoenen bij de 1B-ploeg. Bij Westerlo was het einde verhaal voor de aanvaller.

tsfn

In 2018 kwam Abrahams van STVV naar Westerlo. De kwieke aanvaller ontpopte zich al snel tot titularis, maar afgelopen seizoen liep het een pak minder gesmeerd en verdween hij wat naar de achtergrond. Zijn contract bij de Kemphanen liep ten einde en na de gemiste promotie was het helemaal over en out voor Abrahams bij Westerlo.

In seizoen 2021-2022 speelt Abrahams in zwart-oranje tenues. Hij tekende voor twee seizoenen bij Deinze. “Ik voel me hier nu al heel goed”, vertelde Abrahams op de website van de club. “KMSK Deinze is een familieclub die me hier vanaf het eerste moment welkom liet voelen. Ik wil hier echt het beste van mezelf kunnen geven om de club en mijn teamgenoten zo veel mogelijk te helpen op het veld.”

Voorzitter Denijs Van De Weghe is ook tevreden met de aanwinst: “Het is een jonge speler met heel veel talent en een sterke mentaliteit. Hij is zeker een meerwaarde voor de club en het feit dat hij voor KMSK Deinze kiest ondanks veel interesse van andere clubs voelt goed.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER

MEER OVER KVC Westerlo