©  GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Deinze haalt jonge spits Ruben Geeraerts op bij Antwerp

KMSK Deinze heeft zich voor het nieuwe seizoen versterkt met spits Ruben Geeraerts. De twintigjarige aanvaller komt over van Antwerp, waar hij zich niet kon doorzetten. Hij ondertekende een contract voor één seizoen, met een optie op nog een extra seizoen, en is al de zevende nieuwkomer bij Deinze.

Bron: BELGA

"Ik ben heel tevreden met deze transfer", zei Geeraerts in een eerste reactie. "Ik ken de coach (Wim De Decker, red.) al van bij Antwerp. Deinze zelf is enerzijds ook een uitdagende club waar ik mijn kansen wil grijpen, en anderzijds ook een echte familieclub waar ik me ongetwijfeld thuis zal voelen."

Deinze, dat vorig seizoen als vijfde eindigde in 1B, haalde eerder deze zomer ook al doelman Tim Verwaal (Cercle Brugge), verdedigers Denis Prychynenko (Beerschot), Nathan Fuakala (Club NXT) en Christophe Janssens (Westerlo) en middenvelders Jelco Schamp (Zulte Waregem) en Djihad Bizimana (Waasland-Beveren) aan boord.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer voetbalnieuws

MEER OVER RAFC - Royal Antwerp FC