© ghl

Kapellen Kermis een weekje vroeger

Kapellen -

Na overleg met de foorkramers komt Kapellen Kermis een week vroeger dan eerder was aangekondigd. Van zaterdag 24 tot en met dinsdag 27 juli geniet Kapellen opnieuw van kermispret.

De kermis is gedurende deze vier dagen open van 14u tot 23u. Gratis botsen, schieten, draaien, vangen, grijpen en vliegen kan, maar dan moet je vlug zijn. Schepen An Stokmans : “De eerste tweehonderd mensen die zich vanaf donderdag 15 juli aanmelden aan het onthaal van het Administratief Centrum aan de Antwerpsesteenweg 130 krijgen een ticket voor een gratis kermisattractie. Dit ticket kan gebruikt worden op zaterdag 24, zondag 25 en maandag 26 juli.”

Ook dit jaar grijpt corona nog stevig in op de kermisactiviteiten. Het vuurwerk, trottinettenfeest en wielerwedstrijd De Kapelse Sprint kunnen helaas niet doorgaan.

Door de bouw van de appartementen op het Marktplein staan de kermiskramen opgesteld op het Marktplein en in de Silversterdreef. De Silvesterdreef wordt afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en parkeren is niet toegelaten op het ganse Marktplein, in het grootste deel van de Silvesterdreef en op de parkeerplaatsen aan de kant Platanendreef. Er worden tijdig verkeersborden geplaatst. (evdw)

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio