Ookami Dojo trekt van wijk naar wijk.  

Ookami Dojo trekt van wijk naar wijk.  © RR

Karateschool Ookami Dojo toert door Stabroekse wijken

Stabroek -

Karateschool Ookami Dojo trekt van wijk naar wijk om iedereen die het wil gratis te laten kennismaken met karate. Nu zaterdag strijkt de club neer aan het JOS aan de Kerkstraat in Hoevenen.

Karateschool Ookami Dojo trekt de poldergemeente rond in het kader van de Kom uit uw Kot-campagne. Clubhouder Jelle Strybosch : “We willen mensen terug in beweging krijgen. De lockdowns hebben te lang geduurd en iedereen heeft te lang stil moeten zitten. Sporten is en blijft gezond en een goede conditie kan veel problemen voorkomen. Daarom bieden we overal gratis lessen aan.”

De eerste editie zit er ondertussen wel op. Naast het Ravenhofkasteel traden we aan met een twintigtal karatekas. We konden er rekenen op een vijftiental belangstellenden. De regen speelde dan ook niet echt in ons voordeel”, aldus nog Jelle Strybosch.


 

 © RR

“Hoevenen is onze tweede stop. Zaterdag 17 juli houden we halt aan het JOS. Tussen 14u en 15u mag iedereen komen meedoen. Wij zijn er met een stevige ploeg karatekas om jong en oud te begeleiden”, aldus nog Jelle Strybosch.

Ookami Dojo On Tour gaat op zaterdag 24 juli en 14 augustus naar het park van Stabroek achter het gemeentehuis. Wie wil meedoen aan het Ravenhofkasteel is welkom op 31 juli en 21 augustus. De karatekas van Ookami Dojo zijn op 7 en 28 augustus opnieuw van de partij aan het JOS in Hoevenen. De sessies beginnen telkens om 14u en duren één uurtje. Info : info@ookamidojo.be (evdw)

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio