Vlaanderen Feest! vindt dit jaar plaats op de locatie van Bar Woest. 

Vlaanderen Feest! vindt dit jaar plaats op de locatie van Bar Woest. © Neel Vermeiren

Vlaanderen Feest! op evenementenweide ontvangt nieuwe inwoners

Wuustwezel -

De Vlaamse feestdag wordt gevierd op de evenementenweide in de locatie van Bar Woest. Bij deze gelegenheid worden de nieuwe inwoners van 2019 en 2020 ontvangen.

De jaarlijkse ontvangst van nieuwe inwoners kon al tweemaal niet doorgaan door coronabeperkingen. Zij zijn nu zondag 11 juli tussen 13 en 17 u welkom in Bar Woest. Ook andere Wuustwezelenaren zijn welkom om te genieten van optredens van de familie Von Kapp, Mo’reen en sportinitiatie.

Het feest begint om 13 uur. Je kunt er dan je fiets pimpen, je laten schminken of een sportieve initiatie volgen bij één van de Wuustwezelse sportverenigingen. Rustig hangen op de chillplekjes op de evenementenweide en genieten van wat lekkers kan ook. Om 14 u begint de kindervoorstelling “De Familie Von Kapp” met Dimitri Leue. De familie Von Kapp brengt Rock&Roll voor kinderen van elke maat en soort. Dimitri Leue Von Kapp en zijn familie werken met plezier op de heupen. Ze zingen over sprookjes en het publiek leeft nog lang en gelukkig.

Om 16 u treedt Mo’reen op. Maureen Alberg kreeg het zingen met een Surinaamse paplepel ingegoten. Gewapend met grootmoeders pruik en een haarborstel als microfoon, speelde ze de muziekclips na. Onlangs bracht ze onder haar artiestennaam Mo’reen een Nederlandstalige soloplaat uit. The Radios, Bart Peeters, Johnny Logan, Lisa del Bo, Belle Perez, Dana Winner, ze heeft al met heel wat artiesten het podium gedeeld. Maar nu gaat ze solo.

Wie in 2019 of 2020 in Wuustwezel kwam wonen is welkom voor een kennismaking met de gemeente. De reeds ontvangen tegoedbon kan ingewisseld worden voor een lekkere verrassing.  (vw)

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio