©  GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Eleven verlengt overeenkomst met UEFA voor landencompetities

Eleven Sports heeft de overeenkomst met de Europese voetbalbond UEFA verlengd voor de uitzendrechten van alle wedstrijden van de UEFA Nations League en de kwalificatiewedstrijden voor Euro 2024 en voor WK 2026. Dat maakte de sportzender vrijdag bekend.

jvh

Concreet betekent dit dat de wedstrijden van de UEFA Nations League 2022 en 2024, UEFA Nations League Finals 2023 en 2025 en de Europese kwalificatiewedstrijden voor Euro 2024 (Duitsland) en FIFA WK 2026 (Canada, Mexico en VS) op de lineaire kanalen van Eleven en de website zullen te bekijken zijn.

“Deze nieuwe overeenkomst met UEFA versterkt het voetbalaanbod op onze zenders met premiumcontent. Het landenvoetbal komt bovenop het ruime aanbod aan clubcompetitievoetbal met de Belgische eerste en tweede klasse, de Scooore Super League bij de vrouwen, La Liga, de Bundesliga, de Serie A, de FA- en League Cup en de MLS”, zegt Guillaume Collard, managing director Eleven Sports België en Luxemburg. Het persbericht vermeldt geen financiële gegevens over de overeenkomst.

MEER OVER