“Nana, Nana, Nana”, klinkt het, waarna de aanvaller mist en de andere spelers in een deuk liggen. © dige

Ontspannen sfeer op zomerstage Antwerp: spelers dollen met geplaagde Ampomah

Vrijdag was de voorlaatste dag van de zomerstage van Antwerp. En het ging er gemoedelijk aan toe, bewees de afsluitende oefening waarin Nana Ampomah het mikpunt van spot was. Zaterdag staan er twee oefenduels op het programma.

dige

Dezelfde gezichten als donderdag op de vijfde en tevens voorlaatste stagedag. Faris Haroun (kuit) en Jelle Bataille (enkel) werkten binnen aan hun herstel. Björn Engels, Dylan Batubinsika en Kenneth Boakya trainden apart. Guy Mbenza deed wel opnieuw mee met de groep.

Na de opwarming, met onder meer rondootjes, werd een matchvorm van twintig minuten ingelast. Afsluitend trapten de aanvallers nog naar doel. Ampomah schoot aanvankelijk knap raak, maar kreeg uiteindelijk de lachers op zijn hand (zie video bovenaan) door na enkele missers als laatste van het pak over te blijven.

De training duurde in totaal slechts een uur. Morgen vinden immers twee oefenduels tegen het Deense Nordsjaelland plaats, waardoor elke speler een volledige match krijgt om zich te bewijzen. Deze namiddag genieten de spelers van een vrije namiddag.

Meer voetbalnieuws

MEER OVER RAFC - Royal Antwerp FC