Vaccinatiecentrum Klein Boom in Putte 

Vaccinatiecentrum Klein Boom in Putte © rr

Bijna 92% van de volwassenen kreeg minstens eerste prik in Klein Boom: “16-plussers uitgenodigd”

Putte, Bonheiden, Heist-op-den-Berg -

Alle inwoners van eerstelijnzone Bonstato (Bonheiden, Heist-op-den-Berg en Putte) die 16 jaar of ouder zijn, kregen intussen een uitnodiging voor een coronaprik in vaccinatiecentrum Klein Boom in Putte. Van de 18-plussers is er ondertussen 91,96% minstens een keer gevaccineerd. Voor de volledige bevolking van de drie gemeenten ligt dat percentage op 76,56%.

Kristof Van Rompaey

“Zowel het vaccinatiecentrum als de drie gemeenten zijn enorm trots dat deze mijlpaal bereikt is”, laten de burgemeesters van Bonheiden, Heist-op-den-Berg en Putte weten. “Hierdoor komen we toch weer een stapje dichter bij een normaler leven. Met de 16-plussers erbij zijn bijna alle inwoners uitgenodigd. Dit is ook te merken aan onze QVAX-lijst, waar steeds minder en minder mensen op te vinden zijn.”

Wie nog geen uitnodiging heeft ontvangen per post, kan ze online raadplegen via Mijn Burgerprofiel op de website van de Vlaamse overheid. “De 12 tot 15-jarigen worden zeer binnenkort uitgenodigd. Ze kunnen zich binnenkort ook inschrijven via QVAX om sneller in aanmerking te komen.”Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio