Alle inwoners ontvangen deze brochure in de brievenbus. 

Alle inwoners ontvangen deze brochure in de brievenbus. ©  gemeente zandhoven

Gratis gids vol zomertips en nieuwe fiets- en wandelkaarten

Zandhoven -

De gemeente Zandhoven bezorgt alle inwoners een gratis boekje vol inspiratie en tips voor een plezante zomer dichtbij huis. Er worden ook twee nieuwe wandel- en fietskaarten ter beschikking gesteld van Zandhoven en Pulderbos, om het toeristisch aanbod te vernieuwen.

Kristin Matthyssen

Tijdens de coronazomer van 2020 lanceerde de gemeente Zandhoven de zomergids Zandhoven Zomert vol tips om toch nog een toffe zomervakantie te beleven ‘in ons kot’. Ondertussen kreeg deze gids al een wintereditie en nu is er weer een goed gevulde zomergids boordevol activiteiten voor het hele gezin. Van wandeling over kooktips tot heuse Strava-challenge. Elke inwoner van Zandhoven zal in de week van 12 juli een gids in zijn of haar brievenbus kunnen vinden.

Voorts lanceert de gemeente twee nieuwe wandel- en fietskaarten van Pulderbos en Zandhoven. De routes werden geüpdatet en allemaal verzameld in één handig overzicht per gemeente. De kaarten zijn gratis af te halen in het gemeentehuis of in de bibliotheek.

“We willen ons toeristisch aanbod uitbreiden en vernieuwen”, zegt schepen voor toerisme Jelle Lauwereys (CD&V). “Bedoeling is om binnenkort ook voor de andere deelgemeenten Viersel, Massenhoven en Pulle zulke kaarten te voorzien.”

De nieuwe wandel- en fietskaarten zijn gratis in het gemeentehuis en de bibliotheken af te halen. 

De nieuwe wandel- en fietskaarten zijn gratis in het gemeentehuis en de bibliotheken af te halen. ©  rr

De wandel- en fietskaarten bevatten ook toeristische weetjes. 

De wandel- en fietskaarten bevatten ook toeristische weetjes. ©  rrMeer nieuws uit stad en rand

citta

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio