Frank Galan, Luc Caals, Margriet Hermans en dochter Celien laten zich door Ive Rénaarts van eetcafé De Kroon in Poederlee verwennen met de eerste Goudmerk-mosselen. 

Frank Galan, Luc Caals, Margriet Hermans en dochter Celien laten zich door Ive Rénaarts van eetcafé De Kroon in Poederlee verwennen met de eerste Goudmerk-mosselen. © Bart Van den Langenbergh

Vlaamse artiesten proeven eerste mosselen in De Kroon

Poederlee

Zanger Ive Rénaarts gaf woensdag de feestelijke aftrap van het nieuwe mosselseizoen in zijn schlagercafé De Kroon in Poederlee (Lille). Voor deze gelegenheid nodigde hij Vlaamse artiesten zoals Margriet Hermans en dochter Celien, Luc Caals en Frank Galan uit. Zij kregen de eer om de eerste Goudmerk-mosselen te proeven. “De mosselen zijn weer heel lekker”, zegt Margriet Hermans. “Als kind moest ik niets van mosselen hebben, maar toen ik in de showbusiness terechtkwam, was ik meteen verkocht.” Ive Rénaarts toverde vorig jaar zijn zaak om tot een eetcafé met mosselen als groot succesnummer. “Woensdag hebben we meteen al honderd kilo mosselen kunnen serveren”, zegt de zanger-kok. (bvdl)  

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio