© rr

Zeven ondernemingen lopen tegen faillissement aan

Turnhout -

Na het neerleggen van de boeken heeft de ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, Joannes Leysen uit de Heidestraat in Ravels failliet verklaard. De man stond aan het hoofd van een broodjeszaak. De curator is Benny Backx. De rechtbank sprak nog een zestal andere faillissementen uit.

Marc Peeters

Zo valt aan de Rubensstraat in Turnhout na dagvaarding het doek over de bv Unaicle Belgium. De onderneming verzorgde computerconsultancy-activiteiten. Geert Naulaerts is de curator. Eveneens na dagvaarding is aan de Diamantstraat in Herentals de bouwonderneming Construbel bv failliet verklaard. De curatoren zijn Benijts, Somers en Verhaegen. Handelsbemiddelaar Peter Veirman, Kleiputstraat in Oud-Turnhout legde evenzeer de boeken neer. De curatoren zijn Tom Robeyns en Rudi Van Gompel.

Franky Dierckx baatte aan de Molderbeemdendijk in Geel een detailhandel uit in tapijten en vloerbekleding. De onderneming werd gedagvaard. De zaak is nu in handen van curator Eef Stessens. Mavis Debeuckelaer, Middelstede in Rijkevorsel, stond aan het hoofd van een onderneming die schrijn- en timmerwerk uitvoerde. Meester Wim Nysmans treedt op als curator.

Ten slotte legden ook de bestuurders van bv Nettstaff, een adviesbureau inzake public relations gevestigd in de Welvaartstraat in Herentals, de boeken neer. De curatoren in dit dossier zijn Benijts, Somers en Verhaegen.

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio