Toon Van Bree en Stefanie Van den Brande van B&B Stillant in het hartje van Gierle herlanceerden vorig jaar met brouwers Jo en Marc Hermans het originele Tipsy-bier. 

Toon Van Bree en Stefanie Van den Brande van B&B Stillant in het hartje van Gierle herlanceerden vorig jaar met brouwers Jo en Marc Hermans het originele Tipsy-bier. © Bart Van den Langenbergh

B&B Stillant krijgt voor tweede jaar op rij internationale award

Gierle -

B&B Stillant in Gierle (Lille) heeft voor het tweede jaar op rij een Travel & Hospitality Award in de wacht gesleept. Stillant is weer uitgeroepen tot het beste guest house van België.

Een internationale jury van de reis- en verblijfsector heeft de gezellige B&B Stillant in het hartje van Gierle weer bekroond met een Travel & Hospitality Award (THA). “We zijn blij dat onze harde inzet voor het tweede jaar op rij beloond wordt met deze award”, zegt gastheer Toon Van Bree. Hij baat samen met zijn partner Stefanie Van den Brande de B&B uit. “Wat een toeristisch bewogen jaar was, werd plots toch een jaar om blij op terug te kijken. Door corona kende het zakentoerisme een terugval terwijl toerisme in eigen land een heropleving kreeg.”

B&B Stillant slaagde erin om mits enkele kleine aanpassingen steeds alle gasten op een professionele manier te ontvangen. De uitbaters pakten ook uit met hun aperobar Zomerlant in de unieke binnentuin in de schaduw van de kerk. Ze hebben zich daarnaast nog ingezet voor enkele goede doelen en lanceerden mee het originele Tipsy bier in Gierle. (bvdl)

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio