Muzikant Jan De Smet brengt zondagavond iedereen aan het zingen. 

Muzikant Jan De Smet brengt zondagavond iedereen aan het zingen. © foto Joren De Weerdt

Lillenaren feesten erop los aan Hof d’Intere

Lille -

Het lokaal bestuur van Lille pakt op zondag 11 juli uit met Feest in ’t Dorp aan het Hof d’Intere in Wechelderzande. De inwoners kunnen daar genieten van een kindernamiddag en van optredens van Jaimy, Ive Rénaarts, Torsten en Jan De Smet.

Het tweeluik Feest in ’t Dorp gaat zondag van start in de pittoreske omgeving van het kasteel in Wechelderzande. “Het feest start om 14u met een kindernamiddag. Naast de splinternieuwe speeltuin kunnen de kinderen ook genieten van het optreden van Zannemie”, luidt het bij de cultuurdienst van Lille. “Zannemie heeft niet alleen veel kindernoten op haar zang, haar liedjes zijn ook leuk voor mama‘s en papa’s.”

Op het andere plein aan het Hof d’Intere maken de lokale artiesten Jaimy, Ive Rénaarts en Torsten er een muzikale namiddag van. Om 18.30u bestijgt rasartiest Jan De Smet het podium. Hij brengt een selectie van meezingers voor een groot publiek.

Het tweede luik van Feest in ’t Dorp vindt plaats op zondag 15 augustus aan de Heggekapel in Poederlee. De gemeente vraagt wel om voor zondag verplicht te reserveren in bubbels van maximaal acht personen. De toegang is gratis. (bvdl)

 

www.lille.be/feestintdorp
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio