Het Davidsfonds in Vosselaar lanceert zondag een nieuwe versie van de gedichtenroute. 

Het Davidsfonds in Vosselaar lanceert zondag een nieuwe versie van de gedichtenroute. © Bart Van den Langenbergh

Stand-up comedians en gedichtenroute fleuren Vlaamse feestdag op

Vosselaar -

De viering van de Vlaamse feestdag op zondag 11 juli gaat in Vosselaar niet onopgemerkt voorbij. Het hoogtepunt is een comedyparade op het grasplein aan Bolk.

Het lokaal bestuur van Vosselaar pakt zondag uit met een waaier aan activiteiten naar aanleiding van de Vlaamse feestdag. Voor het gemeentehuis op de Cingel opent de gemeente om 14u de feestelijkheden met een woordje van het schepencollege. Het Davidsfonds van Vosselaar pakt dit jaar weer uit met een gedichtenroute. Wandelaars kunnen genieten van tien gedichten in de buurt van de Konijnenberg. Fotograaf Georges Deprez heeft beelden gemaakt om de gedichten te illustreren. De officiële opening van de gedichtenroute staat zondagnamiddag ook op de planning voor diegenen die zich hiervoor inschreven.

De inwoners van Vosselaar zijn om 15u welkom op het grasplein op Bolk voor een comedyparade. Thomas Smith, Jeroen Verdick, Vincent Voeten en MC Seppe Toremans proberen iedereen vanaf 16u aan het lachen te brengen. De toegang is gratis en inschrijven is niet nodig. De volksspelen van Toerisme Vosselaar gaan dit jaar omwille van organisatorische redenen niet door. (bvdl)

  

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio