©  Instagram Sven Soetens

‘Blind getrouwd’-mannen gaan samen op date met hun nieuwe partners

Voor Sven, Davy en Dennis eindigde Blind getrouwd niet met het droomhuwelijk waarop ze hadden gehoopt. Maar intussen hebben de drie mannen elders de liefde gevonden. Afgelopen weekend trokken ze samen op date met hun nieuwe partners.

LEES OOK: Dennis uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een nieuwe vriendin

Het is de nestor van het pak, huwelijksfotograaf Sven Soetens (51), die een verslag van het afspraakje de wereld instuurde. Nadat hij en ex-partner Veerle vroegtijdig het Blind getrouwd-avontuur verlieten, ontmoette Sven zijn nieuwe vriendin Petra. Tijdens een uitje nam hij zijn collega-kandidaten Davy Casteleyn (33) en Dennis Volkaerts (34) mee op sleeptouw. Zij haalden wel het einde van de opnames van het VTM-programma, maar zagen hun huwelijken met Hanne en Nathalie stranden. Davy is inmiddels samen met Julie, Dennis met een jeugdvriendin.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het zestal koos voor een wandeling en een picknick. Dat de sfeer goed zat, mag blijken uit de foto’s. Daarin knipoogt Sven naar de experts van Blind getrouwd, die de mannen niet aan de perfecte match konden helpen. “Oost west, eigen expertise best”, schrijft Sven. “Dat het gezellig was”, beaamt Dennis bij de foto’s.

Van de vier koppels die dit jaar deelnamen aan het zesde seizoen van Blind getrouwd, bleef er maar één huwelijk overeind. Candice Martens (31) en Marijn Lenaerts (36) vormen nog steeds een koppel.

LEES OOK: Marijn en Candice, het enige koppel dat ‘blind getrouwd’ blijft: “Op café had ik haar nooit durven aan te spreken”

 

(dvg)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio