Tijs Vanneste. Hij brengt de Pelikanen mee naar Malle. 

Tijs Vanneste. Hij brengt de Pelikanen mee naar Malle. ©  ja

Tijs Vanneste vindt het goed in Oostmalle

Malle -

Renessound pakt op zaterdag 31 juli uit met een Kempense grootheid. Tijs Vanneste, bekend van deKemping en zijn typetje Van Echelpoel, brengt samen met rasmuzikanten zijn show Hier is ’t Goed in De Notelaar in Oostmalle.

Tijs Vanneste (de Kemping) brengt samen met De Pelikanen een verzameling in het Dessels gefluisterde, gesproken en gezongen liedjes. Die Pelikanen zijn niet de minste, want het gaat om rasmuzikanten zoals Mario Goossens (Triggerfinger), Paul Van Bruystegem (Triggerfinger), Karel Van Mileghem, Serge Feys (Arno), Jan Oelbrandt en Sam Vloemans. Allemaal mensen die live een podium in vuur en vlam kunnen zetten.

Het nummer Het Gevaar werd al vooruitgeschoven als themanummer voor de Te Gek!?-campagne, die psychische problemen bespreekbaar wil maken. Den Tijd is Tijs’ eigenzinnige bewerking van Bob Dylans The Times They Are A-Changin. Voor Duzend Keer verleidde hij Kate Ryan tot een onvervalst countryduet. Misschien is het belangrijkste nummer op de plaat wel Twijfels, een song over zo dicht mogelijk bij jezelf blijven.

Tickets zijn te koop via https://renessoundtickets.jouwweb.be/ Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt. kma

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio