De laatste ZomerEnd Feesten vonden plaatsen in 2019. © RR

ZomerEnd Feesten van Hove zijn terug

Hove -

In tegenstelling tot 2020 zullen de Hovenaren hun zomervakantie dit jaar wel kunnen afsluiten met een nieuwe editie van de ZomerEnd Feesten. Deze zijn terug tijdens het laatste weekeinde van augustus.

Net zoals vele evenementen werden ook de ZomerEnd Feesten vorig jaar geannuleerd door Covid-19. Maar de traditionele afsluiter van de zomer in Hove komt op vrijdag 27 en zondag 28 augustus terug met de gekende activiteiten.

“Er is een akkoord met de middenstandsvereniging Hove Onderneemt om de ZomerEnd Feesten te organiseren. Ze zullen onder de normale formule doorgaan, maar er moet rekening worden gehouden met de geldende maatregelen. Zo zullen minder bekende namen naar onze gemeente afzakken voor de muziekoptredens. Ook worden de optredens meer gespreid. Het is niet de bedoeling om de grote massa aan te spreken. Het moet het feest van de Hovenaren worden”, licht schepen van Lokale Economie Luc Vuylsteke de Laps (Fan van Hove) toe.

Naast de optredens zal er ook plaats zijn voor de braderij, de kermis en het ZomerEnd-café. “Uiteraard gaat het evenement door onder voorbehoud. Mocht er opnieuw een piek in de cijfers zijn, moeten we het zeker herbekijken”, besluit de schepen. fisp 

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio