©  BELGAIMAGE

Gehuwde man slaat ex-vriendin omdat ze met andere jongen praat

Willebroek -

De strafrechter in Mechelen heeft Elvedin P. veroordeeld tot tien maanden cel en een boete van 800 euro voor de slagen die hij uitdeelde aan een ex-vriendin. Dat gebeurde in september 2019 in dancing Carré.

Tijdens een avondje uit in de populaire Willebroekse dancing zag P. dat een ex-vriendinnetje met een andere man aan het praten was. Volgens het Openbaar Ministerie stapte hij daarop naar de mannelijke gesprekspartner en zei hij dat de vrouw in kwestie zijn vriendin was en hij liever had dat hij niet met haar praatte. Toen het meisje daarop reageerde en zei dat P. haar vriend helemaal niet was, kreeg ze een klap tegen het hoofd, met een hersenschudding tot gevolg. “Ze hebben een kortstondige relatie gehad, maar mijn cliënte heeft die verbroken toen bleek dat meneer gehuwd was en vier kinderen had”, zei de advocate van het slachtoffer. “Sinds het voorval is mevrouw zeer angstig.”

Effectieve straf

De raadsman van P. hield vol dat het net de vrouw was die jaloers was en al aan de haren van haar cliënt had getrokken en zelfs met een fles had gegooid. Hij vroeg de vrijspraak maar daar ging de rechter niet op in. Zij oordeelde dat de feiten voldoende bewezen waren en sprak een effectieve straf uit tegen Elvedin. (tdk)

MEER OVER Rechtbank Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio