Directeur Wim Vervoort (zittend) en enkele mede-organisatoren bij het podium in de tuin van het cultuurcentrum. 

Directeur Wim Vervoort (zittend) en enkele mede-organisatoren bij het podium in de tuin van het cultuurcentrum. © ram

Cultuurcentrum organiseert Zomer van Baarle

Baarle -

In de tuin van het cultuurcentrum in de Pastoor de Katerstraat brengen meerdere verenigingen deze zomer een uitgebreid aanbod aan activiteiten.

Onder de naam De Zomer van Baarle staan onder andere concerten, workshops en kinderactiviteiten op het programma. “We zorgen voor een gevulde vakantie in eigen dorp”, zegt directeur Wim Vervoort van cultuurcentrum Baarle. “In het voorjaar werd al gauw duidelijk dat buiten iets organiseren de enige mogelijkheid is deze zomer. We willen er een verbindend project van maken met een aantal verenigingen en de buurt.” Een van de verenigingen die meewerkt, is PlusEtage. “We organiseren in normale omstandigheden concerten, films en theater”, zegt voorzitter Jan Luyben. “Deze zomer komt er een openluchtconcert in de tuin van het cultuurcentrum en de vertoning van een concertfilm die Martin Scorsese maakte over Rolling Stones.”

De Lokale Omroep Baarle en Radio Bahena gaan drie zondagen live uitzenden vanuit de tuin. Op vrijdagavond zijn er thuismatchconcerten van en met Baarlenaren. De Zomer van Baarle wordt op zondag 19 september afgesloten met een talententocht. (ram)

Het volledige programma en alle informatie staat op : www.dezomervanbaarle.eu
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio