Met de Smulpaapbrochure kan je tot 17 oktober culinair genieten. 

Met de Smulpaapbrochure kan je tot 17 oktober culinair genieten. © rr

Culinair genieten met de Smulpaap

Balen, Mol, Retie -

Ook dit jaar is er opnieuw een Smulpaap in Balen, Mol en Retie. Met de brochure kan je tussen 1 juli en 17 oktober culinair genieten in tien horecazaken.

De Smulpaap is een horeca-trip langs drie Kempense gemeenten die al zestien jaar bestaat. Ook dit jaar doen er weer tien horecazaken in Balen, Mol en Retie mee. Bij de toeristische diensten in de drie gemeenten koop je voor 15 euro de Smulpaap-brochure, waarmee je in de deelnemende horecazaak tussen 1 juli en 17 oktober terechtkunt voor een lekkernij. De totale waarde van de brochure bedraagt 30 euro.

Zo kan je in Balen terecht in de Bakkerie (Schoolstraat Olmen) voor drie bollen vers bereid schepijs, in Frituur N18 (Veldstraat Olmen) voor een friet met koude saus naar keuze, bij koffie- en theehuis Fieneke (Steegstraat) voor een koffiedessert en bij Bread Time (Het Oude Blok) voor een broodje kip curry, hesp of kaas.

In Mol kan je terecht in pannenkoekenhuis-dancing Heidelicht (Eerselseweg Postel) voor een grote bol ijs met chocolade schilfertjes, saus, slagroom en seizoensfruit, bij Brasserie Julia’s (Resort Zilverstrand, Kiezelweg) voor een warme wafel met kriekjes en slagroom en bij Leto (Achterbos) voor een zomerbol met vanille-ijs en vers fruit.

In Retie kan je terecht bij Da Capri (Postel ter Heyde brug 2) voor twee bollen ijs of koffie met een appeltaartje, in sportcafé Boesdijkhoef voor een croque uit ’t vuistje en bij Moor than Koffie (Hulselstraat 16) voor een slaatje met perzik en tonijn of het gebak van de dag. (mto )

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio