Groep Van Roey is een familiebedrijf dat bestaat uit tien ondernemingen. 

Groep Van Roey is een familiebedrijf dat bestaat uit tien ondernemingen. © Mia Uydens

Groep Van Roey genomineerd voor Voka Prijs Ondernemen

Rijkevorsel -

Voka Mechelen-Kempen heeft de negen genomineerden bekendgemaakt voor de Prijs Ondernemen 2021. Groep Van Roey uit Rijkevorsel is de kandidaat voor de Noorderkempen.

Ronny van den Ackerveken

De negen genomineerden zijn de winnaars van de Voka Lokaal Award voor hun regio. Groep Van Roey is een familiebedrijf dat 280 jaar geleden van start ging en waar nu de achtste generatie aan het roer staat. “Onze groep bestaat uit tien bedrijven”, zegt directeur Strategie en Business Development Geert Verachtert van Groep Van Roey. “We zijn gespecialiseerd in bouwen, vastgoedontwikkeling, toelevering, services en sportexploitatie. Met de creatie van duurzame omgevingen waar mensen graag wonen, werken, leren en sporten willen wij de levenskwaliteit verbeteren. Bij ons is er geen duurzaamheidsstrategie, maar wel een duurzame strategie. We proberen elke dag opnieuw met onze 1.200 medewerkers een tastbare bijdrage te leveren aan een aantal maatschappelijke uitdagingen.”

De jury van Voka nomineerde het Rijkevorselse bedrijf voor zijn ambitie en vernieuwende bedrijfscultuur.

Het publiek kan deels mee bepalen wie de Voka Prijs Ondernemen in de wacht sleept. Stemmen kan tot 31 augustus. De publieksstemming telt voor een derde mee, het overige gedeelte gebeurt door een vakjury. Op 30 september weten we wie de laureaat is. (ram)

www.voka.be/prijs-ondernemen

MEER OVER Ondernemen

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio