©  KV Mechelen

Storm sluit aan bij de groep op stage KV Mechelen

Op de eerste volledige stagedag in Oosterbeek kregen de spelers een goedgevuld programma voorgeschoteld.

thst

Nog voor het ontbijt trokken een aantal spelers en stafleden de bossen in voor een ochtendloop. Op de veldtraining in de voormiddag werd er op kracht getraind en afwisselend per linie gewerkt op de tactische principes in het verdedigende en aanvallende compartiment. Na de lunch volgde wat rust en enkele individuele gesprekken met spelers. De nadruk in de namiddagtraining lag meer op het korte, explosieve werk en op de plezierfactor met onderlinge partijtjes (6 tegen 6). Als afsluiter van de trainingsdag volgde nog een extensieve duurloop.

Het beste nieuws van de dag kwam van Nikola Storm. De winger trainde alles mee met de groep en ondervindt geen last meer van zijn enkel. Joachim Van Damme (adductoren) traint wel nog individueel en keerde ‘s middags even terug naar België voor zijn coronaprik. Maxime De Bie stapte met last van het trainingsveld.

Woensdag speelt KV Mechelen om 17 uur zijn tweede oefenwedstrijd tegen Eredivisie-club FC Utrecht. De wedstrijd vindt plaats achter gesloten deuren. Net als tegen Tempo Overijse zullen alle veldspelers één helft in actie komen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer voetbalnieuws

MEER OVER KV Mechelen