© rr

Zes ondernemingen over de kop

Turnhout -

De ondernemingsrechtbank in Turnhout heeft dinsdagochtend zes faillissementen uitgesproken. Zo valt na dagvaarding het doek over de bv Den Anker, uitbater van een eetgelegenheid aan de Gasthuisstraat in Beerse. Katty Somers treedt op als curator.

Nog in de horecasector legde Gino Borremans, Turnhoutsebaan in Retie, de boeken neer. De man baatte een broodjeszaak uit. De curatoren zijn Rudi Van Gompel en Tom Robeyns, Aan de Lierse Steenweg in Grobbendonk valt het doek over de bvba Succes Events. Dat gebeurde na het neerleggen van de boeken. De curator is Steven Heylen.

Aan de Kalvariebergstraat in Geel is de bv Grond@v Invest na dagvaarding failliet verklaard. De onderneming hield zich bezig met de ontwikkeling van residentiële bouwprojecten. De curatoren zijn Gert Verreyt en Thomas Van Bourgognie. Eveneens na dagvaarding is het postorderbedrijf bv Globucor, Diamantstraat in Herentals, bankroet verklaard. De zaak is nu in handen van de curator Benijts, Somers en Verhaegen.

Tenslotte valt het doek over de bvba Hiltony’s, een detailhandel in huismeubilair en antiek aan de Tijl-en-Nelestraat in Turnhout. De boeken werden neergelegd. De curator is Geert Naulaerts. (mph)  

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio