Kinderen uit Vosselaar kunnen deze zomer komen spelen op de speelpleinwerking De Rekels. 

Kinderen uit Vosselaar kunnen deze zomer komen spelen op de speelpleinwerking De Rekels. © Bart Van den Langenbergh

Speelpleinwerking De Rekels zoekt extra spelletjes

Vosselaar -

De vrijetijdsdienst van Vosselaar is nog op zoek naar spelmaterialen voor 6- tot 12-jarigen voor de nieuwe speelpleinwerking De Rekels. De animatoren kunnen hiermee het aanbod van spelletjes gevoelig uitbreiden.

Kinderen uit Vosselaar kunnen deze zomer voor de eerste keer deelnemen aan de speelpleinwerking De Rekels. De jongeren tussen 6 en 12 jaar mogen bij De Rekels zelf kiezen wat ze spelen en met wie ze spelen. Een rekel is een mannetjesvos, maar betekent ook deugniet, wat volgens het lokaal bestuur van Vosselaar niet kan ontbreken tijdens intens spelen. Maar om het aanbod deze zomer uit te breiden, is de vrijetijdsdienst op zoek naar extra spelmaterialen.

“Heb jij thuis oude gezelschapsspelen, boeken, puzzels en spelmateriaal liggen waar je niets meer mee doet? Onze animatoren en kinderen van De Rekels zijn er heel blij mee”, luidt het bij de medewerkers. Diegenen die materialen willen aanbieden, sturen best een bericht naar de jeugddienst. De medewerkers willen de spelletjes thuis komen ophalen. (bvdl)

jeugd@vosselaar.be
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio