Marleen Merckx en Anne-Mieke Rutten. 

Marleen Merckx en Anne-Mieke Rutten. © Francis Devolder

‘Tussen Zussen’ krijgt extra matinee

Kapellen -

Er komt een extra matinee van ‘Tussen Zussen’ op vrijdag 10 september. De coronacrisis haalde de voorstelling al twee keer van de kalender. Nu mogen Marleen Merckx en Anne-Mieke Ruyten toch op de bühne in ’t Kerkske.

Met Tussen Zussen kon KAS zich geen betere seizoenstart bedenken. Derde keer, goede keer, want door de coronamaatregelen werd de voorstelling al twee keer van de kalender gehaald.

Omdat de voorstelling al lang is uitverkocht, besloot KAS om een extra matinee in te lassen om tegemoet te komen aan de grote vraag naar tickets.

“Tussen Zussen” is een voorstelling over de moeizame relatie tussen twee totaal verschillende zussen. Linda is moeder van drie en gelukkig getrouwd met een tandarts. Isabel een kunstenares met een voorkeur voor foute mannen. Wanneer ze samen zijn, hervallen ze in hun kinderachtig gekibbel waar verleden en heden even cruciaal blijken te zijn.

Blijven ze steken in het verleden, of zijn ze in staat hun leven een andere wending te geven? Zeker wanneer ook nog eens blijkt dat Isabel met een speciale missie naar haar zus is gekomen.

Vrijdag 10 september, extra matinee om 14.30u, ’t Kerkske, Kapelsestraat 182. Info www.kasattenhoven.be (evdw)

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio