© WAS

Vrijetijdscentrum De Schelde is terug met groot zomeraanbod

Zandvliet -

Kapitein Winokio en The Starlings geven zaterdag 26 juni het startschot voor een vol en gevarieerd zomerprogramma van vrijetijdscentrum De Schelde

Vrijetijdscentrum De Schelde grijpt de kans van de versoepelingen die zijn aangekondigd, en brengt een breed en gevarieerd zomerprogramma, met respect voor de geldende coronamaatregelen.

De zomer begint met openluchtconcerten op de parking van het vrijetijdscentrum. Kapitein Winokio brengt vrolijke kindermuziek vol verbeelding. Daarna is het aan het muzikale popduo The Starlings. Tom Dice en Kato Callebaut namen vorig jaar hun debuutalbum op, namen deel aan Liefde voor Muziek en staan klaar om eindelijk opnieuw voor een publiek te spelen.

Muziekfans kunnen ook terecht op Vlaanderen Feest, dat dit jaar doorgaat op de festivalweide aan het Booswegske in Berendrecht. Koninklijke fanfare Willen is Kunnen mag het feest beginnen. Popband DRIES volgt met frisse Nederlandstalige popmuziek. Hoofdact is dan Cleymans & Van Geel-akoestisch. Er zijn ook vier 4 wijkconcerten met op het programma onder meer Steelstreet, Radio Tour en ‘Passepartou’.

 

 © Erik Vandewalle

De Pop Up Camping op de dijk is het traditionele slotstuk van de zomervakantie. Kampeerders zetten zaterdag 28 augustus hun tent op en genieten van kinderanimatie en -films, een dansworkshop en live optredens van De Koperdieven en Veston. Foodtrucks zorgen voor lekkers. Ook wie niet kampeert is welkom op de dijk vlak naast het Kanaaldok B2 ter hoogte van de Derde Weg. (evdw)

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio