Verpleegkundige juf Suzette wordt overladen met bloemen. 

Verpleegkundige juf Suzette wordt overladen met bloemen. © De Sprankel

Leerlingen De Sprankel zwaaien juf Suzette uit met verrassingsfeest

Mechelen -

De leerlingen van basisschool voor buitengewoon onderwijs De Sprankel in Mechelen namen met een groot feest afscheid van Suzette De Heyder. De verpleegkundige gaat na een carrière van elf jaar op de school met pensioen en dat ging niet onopgemerkt voorbij.

“Samen met de leerlingen planden we een groot verrassingsfeest voor juf Suzette”, zegt directeur van De Sprankel Marijke Vanroy . “’s Morgens werd ze met een echte ziekenwagen thuis opgehaald door vrijwilligers van het Rode Kruis, die geregeld vormingen geven op school. Toen ze op school aankwam, kreeg ze een warm onthaal met muziek, liedjes, tekeningen en bloemen.”

“Vandaag is het onze beurt om haar in de watten te leggen”, zegt Vanroy. “Al elf jaar werkt juf Suzette als verpleegkundige op onze school. Met een groot hart voor alle kinderen verzorgde ze steeds alle wonden, gaf ze pilletjes en zalfjes waar nodig en werkte ze met de leerlingen aan hun zelfredzaamheid en verzorging. Ze bood ook altijd een luisterend oor voor wie problemen had. Ze was een warme collega en we gaan haar inzet zeker missen.”

Juf Suzette werd door de leerlingen in de watten gelegd.

Juf Suzette werd door de leerlingen in de watten gelegd. © De Sprankel

(svds)

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio