Archiefbeeld. 

Archiefbeeld. © Wim Kempenaers

Twee verdachten opgepakt na gewelddadige overval op Groenplaats: “Slachtoffer werd geslagen met verkeersbord”

Antwerpen -

De Antwerpse politie heeft woensdagnacht twee verdachten kunnen arresteren na een gewelddadige overval op de Groenplaats in Antwerpen. Het slachtoffer gestampt en geslagen met een verkeersbord.De verdachten zijn gekend bij de politie en worden voorgeleid.

nelo

Een man meldde woensdagnacht bij de politie dat hij was aangevallen en beroofd door twee personen op de Groenplaats. “De man was gestampt en werd geslagen, onder meer met een verkeersbord”, zegt Willem Migom, woordvoerder van de Antwerpse politie. “Nadien zetten de verdachten het op een lopen. Volgens het slachtoffer werden hierbij zijn horloge en een hoeveelheid geld gestolen.”

De commandokamer van de politie kon de feiten in beeld brengen en gaf het signalement van de verdachten door aan de ploegen op het terrein. “Een verdachte kon al snel onderschept worden door het Snelle Respons Team (SRT) in de Beggaardesntraat. De tweede verdachte werd kort nadien aangetroffen op de Groenplaats door een interventiepatrouille.”

De twee verdachten bleken goed gekend bij de politie en werden gearresteerd. Ze worden vandaag voorgeleid. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis voor verzorging.

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio