De nieuwe Brico-vestiging werd aan de Groeningenlei achterin gebouwd om ervoor een parking te creëren.

De nieuwe Brico-vestiging werd aan de Groeningenlei achterin gebouwd om ervoor een parking te creëren. © Brico

Brico opent nieuwe vestiging in Kontich

Kontich -

Aan de Groeningenlei in Kontich, waar vroeger dierenspeciaalzaak Groeninghe was gevestigd, heeft een nieuwe vestiging van doe-het-zelf-specialist Brico de deuren geopend. De winkel zal de week rond geopend zijn.

Met de nieuwe vestiging bouwt de doe-het-zelf-specialist voort aan de uitbreiding van haar netwerk van winkels rond Antwerpen. “Hoewel steeds meer mensen online hun aankopen doen, blijven we bij Brico inzetten op de echte winkelervaring”, zegt Rudi Schautteet HR Director Brico & BricoPlanit. “Voor klussers blijft het belangrijk om van persoon tot persoon te worden voortgeholpen.“

Sleutels en nummerplaten

Naast een ruim aanbod aan gereedschap, materiaal voor klussers en tuinbenodigdheden zoals in de andere filialen, biedt deze nieuwe vestiging een aantal extra diensten aan zoals het dupliceren van sleutels en nummerplaten en het versnijden van glas en hout.

Met een oppervlakte van 1.920 vierkante meter binnen en een buitenpergola van 320 vierkante meter, vindt de klant in Kontich een aanbod van 25.000 tot 30.000 unieke producten. Op voorhand kan je online alvast nagaan of het door jou gewenste product aanwezig is en het dan meteen reserveren met de Reserve and Go-functie.

“Brico is naast een doe-het-zelf-winkel ook een ankerpunt waar klussers terechtkunnen voor advies op maat. Die dubbele rol gaan we hier met ons negenkoppig team invullen”, zeggen winkeluitbaters Michiel en Cara.

Brico Kontich is geopend op maandag van 13 tot 19u, van dinsdag tot zaterdag van 8.30 tot 19u en op zon- en feestdagen van 9 tot 13u.

(bar)