©  BELGA

Beerschot neemt vlot de maat van Dessel Sport

Beerschot heeft in zijn tweede oefenmatch vlot de maat genomen Dessel Sport. Rapha Holzhauser had met drie assists en een doelpunt een groot aandeel in de 2-5-overwinning.

sks

Bij Beerschot kwam de Griekse aanwinst Apostolos Konstantopoulos voor het eerst in actie. In een aangename eerste helft eiste Manneke van het Jaar Rapha Holzhauser een hoofdrol op. De Oostenrijker strooide in de eerste helft met assists. Frans, Krekovic en Suzuki rondden het voorbereidende werk van Holzhauser af: 0-3 voor paars-wit na 25 minuten.

Peeters en Mathei brachten Dessel Sport met twee doelpunten in vier minuten tijd terug in de wedstrijd, maar in het slot van de eerste helft kroop Holzhauser in de rol van afwerker om de kloof op aangeven terug verder uit te diepen.

Na de pauze koos Peter Maes voor tien nieuwe namen - alleen Biebauw speelde 90 minuten. Sanusi zette in het slot met een knap afstandsschot de 2-5-eindstand op het scorebord.

Beerschot (eerste helft): Biebauw, Halaimia, Frans, Van den Buijs, Konstantopoulos, Van den Bergh, Coulibaly, Holzhauser, Sanyang, Krekovic, Suzuki

Beerschot (tweede helft): Biebauw, Dom, Radic, Belhadj, Mboko, Sanusi, Vancamp, Coveliers, Bourabain, Placca, Eleke

Doelpunten: 7’ Frans 0-1, 9’ Krekovic 0-2, 25’ Suzuki 0-3, 36’ Peeters 1-3, 39’ Mathei 2-3, 44’ Holzhauser 2-4, 81’ Sanusi 2-5

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER K. Beerschot V.A.