©  KV Mechelen

Samuel Oum Gouet is de nieuwste zomertransfer bij KV Mechelen

Nieuwkomer bij KV Mechelen: Samuel Oum Gouet (23). De verdedigende middenvelder uit Kameroen ondertekende vandaag een contract tot 2024, met optie op een extra seizoen.

yala

Oum Gouet komt over van het Oostenrijkse Altach, waar hij al speelde sinds 2017 en onbetwistbare basispion was. Hij is ook international bij Kameroen.

Door het vertrek van Vranckx en het voetbalpensioen van Defour was KV op zoek naar een nieuwe defensieve middenvelder om de concurrentie aan te gaan met Joachim Van Damme.

Samuel Oum Gouet is de vierde inkomende zomertransfer bij KV Mechelen. Eerder tekenden ook al Hugo Cuypers, Iebe Swers en Jannes Van Hecke.

Fan van de Rode Duivels

“De club toonde meteen heel concrete interesse, dat charmeerde mij”, reageert Oum Gouet op de clubwebsite van Malinwa. “Ik volg de Belgische competitie al een tijdje en Ngadeu (landgenoot van Oum Gouet en verdediger van AA Gent) bevestigde mij dat Mechelen echt een goeie ploeg is. Nu ik hier ben, kan ik nog meer supporteren voor de Belgische nationale ploeg, want ik ben enorme fan van de Rode Duivels.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER KV Mechelen

Meer voetbalnieuws