Het buitenbad van Vita Den Uyt is ook weer open. 

Het buitenbad van Vita Den Uyt is ook weer open. © Tommy Maes

Zwembad Vita Den Uyt werkt deze zomer weer met tijdsblokken

Mol -

Net zoals vorige zomer voert Vita Den Uyt in Mol opnieuw een aangepaste zomerwerking in vanaf 28 juni. Wie wil zwemmen, moet altijd eerst een plaats reserveren in een van de tijdsblokken.

Met de aangepaste zomerwerking behouden de medewerkers van Vita Den Uyt overzicht over het maximumaantal toegelaten bezoekers. Bovendien is er op deze manier tijd om tussendoor grondig te ontsmetten.

In de zomermaanden opent Vita Den Uyt zowel het binnen- als het buitenbad. Vooraf reserveren is verplicht. Dat kan online via vitamol.recreatex.be. Tussen 6.30 en 8.30u kan je enkel baantjeszwemmen in het binnenbad op dinsdag en donderdag. Tussen 9 en 10.30u is enkel het binnenbad open. Van 11 tot 14u zijn binnen- en buitenbad open en is tijdsblok 1 van kracht. Tijdsblok 2 voor het binnen- en buitenbad is tussen 14.30 en 17.30u en het derde tijdsblok voor binnen- en buitenbad is van 18 tot 21u.

Naast vrij zwemmen of baantjeszwemmen vinden er deze zomer in en rond het zwembad nog diverse activiteiten plaats zoals een leuke schattenjacht, een initiatie zeemeerminzwemmen of reddend zwemmen en een minivoetbaltornooi. Meer info hierover vind je op www.vita-denuyt.be/activiteitenkalender. (mto)

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio