©  Getty Images

Patrick Lefevere ‘strikes again’: Specialized verlengt contract met Deceuninck - Quick-Step voor zes jaar

De renners van Deceuninck - Quick-Step kunnen de komende zes seizoenen nog gebruik maken van de helmen, schoenen en fietsen van de Amerikaanse constructeur Specialized. Dat maakten beide partijen, die al sinds 2012 samenwerken, woensdag bekend.

Vincent Van GenechtenBron: BELGA

Zowel Mike Sinyard, CEO van Specialized, als Patrick Lefevere, de teambaas van Deceuninck - Quick-Step, toonden zich tevreden met het gesloten akkoord.

“Specialized was de voorbije jaren een essentieel onderdeel van ons succes”, liet Lefevere optekenen. “Je hoeft er alleen maar de resultaten op na te slaan om te zien wat hun aanzien is in de professionele wielersport. Het is voor de hand liggend om te zeggen dat de uitrusting van onze atleten van de beste kwaliteit moet zijn. En dat levert Specialized ons. We evolueren samen. Met hun drang naar innovatie en oog voor detail is Specialized een perfecte technische partner.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Patrick Lefevere

Meer sportnieuws