Het team van tuinbouwbedrijf Dirk Maris. 

Het team van tuinbouwbedrijf Dirk Maris. ©  RR

Tuinbouwbedrijf Dirk Maris wint lokale prijs: “Dankzij ons fantastisch team”

Arendonk -

Het tuinbouwbedrijf Dirk Maris uit Arendonk is de winnaar van de Voka Lokaal Award Kempen-Oost. Of de firma ook de prijs Ondernemen van Voka wint, wordt pas eind september bekendgemaakt.

Het bedrijf werd in 1993 opgericht door Dirk Maris en zijn echtgenote Lydia Jacobs. Intussen zijn ook de twee dochters Nele en Lore actief in het bedrijf. De firma is vooral bekend voor zijn graszoden en is intussen gespecialiseerd in het ontwikkelen van groendaken voor bedrijven en particulieren.

 

 ©  RR

De bestuurders van de Voka Lokaal-afdeling kwamen dinsdag de Award Kempen-Oost persoonlijk overhandigen. “Dit raakt ons enorm”, laat het familiebedrijf weten. “Dit is alleen mogelijk geworden dankzij ons fantastisch team.”

Met het behalen van de award is Dirk Maris nv Sedum- en Graszodenservice meteen ook kandidaat voor de prijs Ondernemen van de Kamer van Koophandel van Kempen en Mechelen. In totaal strijden negen firma’s voor de onderscheiding. De winnaar van de prijs Ondernemen wordt op 30 september bekendgemaakt.  (ima)

Stichter Dirk Maris en de dochters Lore (links) en Nele. 

Stichter Dirk Maris en de dochters Lore (links) en Nele. ©  RR

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio