De kermis in Vosselaar gaat dit jaar door. 

De kermis in Vosselaar gaat dit jaar door. © Bart Van den Langenbergh

Vosselaar Zomert gaat van start met kermis in dorp

Vosselaar -

Na een afwezigheid van een jaar kunnen de inwoners van Vosselaar weer kermis vieren. In het kader van Vosselaar Zomert strijken de foorkramers van vrijdag 2 juli tot en met woensdag 7 juli weer neer in het centrum.

Met de benaming Vosselaar Zomert wil het lokaal bestuur de inwoners weer laten genieten van de kermis. In 2020 kon de eerste Vosselaar Zomert zowel aan het begin van de zomervakantie als de uitgestelde editie van eind juli door een heropflakkering van de coronabesmettingen helemaal niet plaatsvinden.

Maar de kermis gaat dit jaar weer door in het centrum van het dorp. Om woensdag 2 juli zijn de bezoekers welkom vanaf 17u. Van 3 juli tot en met woensdag 7 juli is er volop kermisplezier vanaf 14u. Maandag 5 juli staat in het teken van een prikkelarme kermis met tussen 14 en 17u gedempte muziek en geen flikkerende lichten. Het gemeentelijk feestcomité pakt op dinsdag 6 juli en woensdag 7 juli uit met een familiedag. Alle Vosselaarse kinderen geboren tussen 2009 en 2020 hebben recht op gratis kermistickets. Deze tickets kunnen vanaf 1 juli besteld worden via de gemeentelijke website. De brandweer van Vosselaar pakt op dinsdag 6 juli vanaf 18u aan Kaffee De Lindekens nog uit met een haringbak. (bvdl) 

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio