Leerlingen van De Knipoog kunnen de vakantie al ruiken

Vorselaar -

De leerlingen van het vijfde leerjaar van de gemeentelijke basisschool De Knipoog uit Vorselaar komen al helemaal in vakantiestemming. De examens zijn bijna achter de rug en dan mag je denken aan uitbollen.

Marc Peeters

Het is immers een turbulent schooljaar geweest. Door de coronamaatregelen natuurlijk maar ook de Whizzkids Vlaanderen. Dat is een wedstrijd waarbij leerlingen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar moeten bewijzen dat ze met de computer kunnen werken. De kinderen van juf Suzanne en ICT-leerkracht Kim slaagden erin de hoofdvogel af te schieten.


 

 © rr

De overwinning leverde de kinderen meteen een goodiebag op maar ook enkele uitstappen met de klas waaronder een trip naar Walibi. En laat die nu net volgende week op het programma staan. De kinderen maar ook Suzanne en Kim kijken er naar uit. En dan is het uitrusten om in september hopelijk aan een schooljaar te kunnen begonnen zonder beperkingen. En eentje waarin minstens een podiumplaats kan behaald worden in de volgende editie van Whizzkids.

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio