Omer Altan. ©  Nattida-Jayne Kanyachalao

ALLEMAAL ANTWERPEN. “Net een van mijn beste vrienden begraven”

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Omer Altan (24)

 

“Fatih zou die dag net zijn nieuwe auto krijgen. Daar keek hij al heel lang naar uit. Maar hij voelde zich niet zo goed, dus ging hij soep kopen met zijn vader. Onderweg is hij neergevallen, reanimatie had geen enkele zin meer.”

“We zijn nu met zijn familie mee naar Turkije gereisd om hem een mooi afscheid te geven. Tegen zijn ouders hebben wij als vrienden gezegd dat ze nu nog altijd veel zonen over hebben en dat we er zullen zijn voor hen. Fatih was een fantastische gast, grappig en lief. We trokken met hem overal in Antwerpen rond. Elke straat en elk pleintje zal ons dus nog aan hem doen terugdenken.”

“We geloven het nog altijd niet dat Fatih er niet meer is. Zelfs niet nadat we hem net begraven hebben. Het zal nog lang duren om te wennen aan de idee dat we hem niet meer kunnen zien. Maar ik heb wel ter herinnering een foto van hem op de achtergrond van mijn gsm staan. Wil je hem misschien eens zien?”

MEER OVER Allemaal Antwerpen

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio