© ATV

Na afgelaste editie keert De Grote Schijn eind oktober terug naar Rivierenhof

De Grote Schijn, het populaire evenement waarbij je het Rivierenhof in Deurne kunt ontdekken via een feeëriek spektakel van geuren, kleuren, geluiden en natuur, keert eind oktober terug. De vorige editie werd afgelast omwille van corona. Wie erbij wil zijn, wacht best niet te lang: tickets voor de vorige editie werden overgezet naar déze editie, wat ervoor zorgt dat De Grote Schijn 2021 bijna is uitverkocht.

Dennis Van Damme

Tijdens De Grote Schijn wordt het Rivierenhof door middel van een licht-, klank- en geurenspel helemaal tot leven getoverd. De eerste editie werd druk bezocht, maar de tweede editie kon niet doorgaan.

“Deze editie wordt wederom een totaalspektakel met de natuur als belangrijkste hoofdrolspeler, maar ook heel wat innoverende technieken en mysterieuze verrassingen onderweg”, zegt woordvoerster Debby Wilmsen. “Het park komt opnieuw helemaal tot leven en dat tijdens een volledig nieuwe wandelroute. Radiopresentatrice Siska Schoeters is opnieuw ambassadeur. Artiest Stef Kamil Carlens werkte mee aan de soundtrack die je hoort tijdens de wandeling.”

Christophe Van Hostauijen, de bezieler van De Grote Schijn: “De afgelopen maanden ontdekten we met z’n allen opnieuw de pracht en kracht van de natuur. Als er iéts positief was aan het coronatijdperk: we kwamen uit ons kot en trokken het bos in op één van de vele wandelingen. Tijdens de Grote Schijn laten we mensen opnieuw wegdromen. We creëerden een wondere wereld, ver weg van de realiteit waarin bezoekers – jong én oud – hun fantasie de vrije loop kunnen laten.”

Ook tof: tijdens de zogenaamde ‘fluisterwandelingen’, elke avond tussen 21u30 en 21u45, wordt aan wandelaars gevraagd om de tocht in stilte af te leggen. Zo komen alle effecten optimaal tot hun recht en kan je genieten van de kracht en pracht van de natuur in duizenden geuren en kleuren.

De Grote Schijn vindt plaats van 29 oktober tot 14 november 2021. Wie erbij wil zijn, wacht best niet te lang: tickets voor de vorige editie werden overgezet naar déze editie, wat ervoor zorgt dat De Grote Schijn 2021 bijna is uitverkocht. Wie nog een toegangsticketje wil bemachtigen, moet dus snel zijn. De laatste tickets gaan in verkoop vanaf 21 juni via www.degroteschijn.be

 

 ©  De Grote Schijn

 

 ©  De Grote Schijn

 

 ©  De Grote Schijn

 

 ©  De Grote Schijn

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio