Lamkel Zé kwam op strandslippers © Joris Herregods

IN BEELD. Lamkel Zé meldt zich (even) en vertrekt zonder testen af te leggen

De eerste werkdag van het nieuwe seizoen is aangebroken voor de spelers van Royal Antwerp FC. Dinsdag is er een eerste open training, maar vandaag staan er fysieke en medische testen op het programma. Internationals Seck, Miyoshi, Beiranvand, Hongla en Mbenza hadden de voorbije weken verplichtingen voor hun land en sluiten pas later aan tijdens deze voorbereiding. Didier Lamkel Zé zorgde voor het derde jaar op rij voor heibel op de eerste afspraak bij RAFC. Hij meldde zich ditmaal wel aan, maar vertrok zonder testen af te leggen.

Hannes Van Gael

Ook Benson en Pius keren terug op de Bosuil. Zij werden de voorbije maanden uitgeleend aan respectievelijk PEC Zwolle en STVV.

Didier Lamkel Zé was van de partij en dat is niet zijn gewoonte. De vorige jaren stuurde hij zijn kat naar de eerste trainingsdag bij Antwerp. De Kameroener kwam echter alleen maar naar de club om zijn vertrekwens nog eens te onderstrepen. Het was volgens hem dus zinloos om de testen uit te voeren en vertrok dan maar weer naar huis. Wel een tijdige entree dus voor Lamkel Zé, maar toch voor het derde jaar op rij een ongewone. De club wist overigens al dat hij andere oorden wil opzoeken, maar algemeen manager Sven Jaecques benadrukte vorige week nog dat er geen enkel concreet bod was binnengekomen.

LEES OOK: Antwerp-manager Sven Jaecques over Mbokani, Lamkel Zé en een nieuwe TD: “We spreken wekelijks met twee, drie mensen”

Jean Butez 

Jean Butez ©  Joris Herregods

Faris Haroun en Pieter Gerkens 

Faris Haroun en Pieter Gerkens ©  Joris Herregods

Alexis De Sart 

Alexis De Sart ©  Joris Herregods

Manuel Benson 

Manuel Benson ©  Joris Herregods

Birger Verstraete 

Birger Verstraete ©  Joris Herregods

Aurélio Buta 

Aurélio Buta ©  Joris Herregods

Junior Pius 

Junior Pius ©  Joris Herregods

MEER OVER RAFC - Royal Antwerp FC

Meer voetbalnieuws