©  jbr

Reservaties voor feesten bij Barn64 lopen stilaan vol

Brasschaat -

Barn64 op de Sint-Jobsesteenweg hield het voorbije weekend inspiratiedagen. Mensen die van deze speciale locatie willen gebruik maken om te huwen, te kamperen of te dineren - al dan niet met EK-voetbal - konden een kijkje komen nemen.

Organisator is Philip Wauters, de man achter het jaarlijkse Winterdorp in het Brasschaatse gemeentepark en de pop-up locatie Withof. Barn64 bevindt zich in een oude boerderij die al enkele jaren leeg staat. In afwachting van een volledige renovatie wordt de site gebruikt als evenementenlocatie.

“Ik heb een vergunning tot 31 augustus maar hoop die nog te kunnen verlengen. De reservaties lopen goed binnen. We hebben al huwelijksfeesten achter de rug. De gebouwen hier zijn prima geschikt om coronaproof feesten te geven. De zijkanten zijn overal open”, legt Wauters uit.

 

 ©  jbr

In de grote schuur, omgedoopt tot Grill Barn, kunnen de mensen de voeten onder tafel schuiven om te eten. Tijdens de EK-wedstrijden van de Rode Duivels worden er speciale arrangementen aangeboden.

Achteraan bevinden zich enkele glamping-tenten. Luxueus kamperen is immers helemaal in. Voor de avonturiers gaat op 1 juli de escape room open. (jbr)

 

 ©  jbrMeer nieuws uit stad en rand

citta

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio