©  Nattida-Jayne Kanyachalao

ALLEMAAL ANTWERPEN. “Voor Versace werken zou cool zijn”

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Lori Goossens (21).

“Examens zijn best wel fijn. Ik volg volwassenenonderwijs en heb alleen praktijkexamens en dat vind ik wel tof om te doen. Ik volg een richting make-up en bodypaint. In België kun je niet zo heel veel doen met die scholing vrees ik. Bodypaint is meer iets voor videoclips, films of fotoshoots. Misschien moet ik dan maar naar het buitenland trekken.”  

“Amerika zou wel tof zijn. Ik verzorg nu al soms make-up voor fotoshoots, dat zou ik daar ook kunnen doen. Of werken voor een groot modehuis om de modellen te schminken. Dat zou heel cool zijn. Als ik een huis moet kiezen zou ik ineens voor Versace gaan, waarom niet?”

“Zelf draag ik niet zo graag make-up. Ik ben er al heel de dag mee bezig. En zeker als het warm is, is dat helemaal niet aangenaam om te dragen. Ik vertrek nu met de trein naar mijn mama’tje in Mol. Een uur zitten zweten op de trein met veel make-up op? Nee dat is niks voor mij. En dan is alles er toch direct af.”

 

 ©  Nattida-Jayne Kanyachalao

MEER OVER Allemaal Antwerpen

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio