Caro Vanden Brande en Wim Geysen treden op als Fonne&Filou. 

Caro Vanden Brande en Wim Geysen treden op als Fonne&Filou. © rr

Wim Geysen met Sprokkels in Mimuze en als Fonne & Filou voor Intersoc

Wuustwezel -

Wim Geysen en zijn vrienden brengen Sprokkels met Nederlandstalige nummers in de Mimuze in Kalmthout. Samen met Caro Vanden Brande treedt hij deze zomer op als ‘Fonne&Filou’.

Na moeilijke coronatijden breekt voor acteur en auteur Wim Geysen weer de hemel open. Wim met teksten, zang en gitaar, Wim Van Deuren (piano en gitaar), Mike Smeulders (accordeon), Nico Baltussen (viool), Anthony Gröger en Stijn Saveniers op cello en Eddie Conard (percussie) stellen zondag 20 juni om 20.30 u in muziekhuis Mimuze in Kalmthout hun kersverse album ‘Sprokkels’ online voor. Vanaf juli zijn de Nederlandstalige songs beschikbaar op stick voor 15 euro. De online sessie bijwonen is gratis. Lebuïn D’Haese zorgt voor live beeldhouwwerk.

Muzikale theatershow

Voor Intersoc creëerde Wim Geysen, in samenwerking met de Standaard Uitgeverij, een volwaardige, muzikale theatershow voor kinderen en volwassenen. De schat van Fonne&Filou is een vrolijk avontuur, gespreid over acht avonden, dat wordt ondersteund door live muziek en zang, projecties, woord en spelletjes. De figuur van Jommeke krijgt een belangrijke rol in het geheel. De try-outs vonden vorige zomer plaats in het Zwitserse Wengen. Door het grote succes besliste Intersoc om de show uit te rollen in al haar buitenlandse hotels. Geysen en Caro Vanden Brande konden via audities een nieuwe groep duo’s selecteren voor de hoofdrollen. Deze zomer gaan zij onder begeleiding van Wim en Caro het podium op in Bad Hofgastein in Oostenrijk. De jaren nadien zijn ze inzetbaar voor verdere optredens tijdens familieperiodes. Wim Geysen verzorgt zelf deze zomer muziekoptredens voor kinderen en volwassenen.

(vw )

www.wimgeysen.be


Meer nieuws uit stad en rand

citta

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio