Gery Moens, alias Dj Distefano, moet zijn festival The Sound of the Dj’s van komende zondag 20 juni noodgedwongen verzetten naar 17 juli.  

Gery Moens, alias Dj Distefano, moet zijn festival The Sound of the Dj’s van komende zondag 20 juni noodgedwongen verzetten naar 17 juli.  © Elke Lamens

Minifestival The Sound of the Dj’s met een maand uitgesteld

Brecht -

‘The sound of the Dj’s’ zou op zondag 20 juni het festivalseizoen op gang trappen op een weide in Overbroek. Het minder goede weer dat wordt voorspeld, steekt daar een stokje voor. Het festival is verplaatst naar zaterdag 17 juli.

Gery Moens, alias Dj Distefano, had in één maand tijd dit minifestival op poten gezet. De line-up kleurde alleszins veelbelovend met onder meer Buscemi, Dark-E, Pat B, Robert Abigail en Dave Davis. Deze Dj’s hadden ook al eerder met hem samengewerkt bij de dj-marathons ‘The Silence of the Dj’s’. Hiermee wilde hij tijdens de lockdown de aandacht vestigen op de eenzaamheid van dj’s in die periode. “ Ook het publiek was enthousiast, want we bereikten met de live-stream ruim 100.000 kijkers.” Dit festival wil een verlengde zijn van dit online initiatief. “Ik wilde nu iets terugdoen voor de dj’s en hen de kans geven om opnieuw voor publiek te kunnen spelen. Maar ook voor het publiek zelf. In Brecht gebeurt er op dat vlak weinig”, stelt Moens. Maar het zal dus een maand later zijn dan gepland. Hopelijk zijn de weergoden de dj’s dan wel gunstiger gezind.

 (ella)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio