Wie zit er in dat pak van aardbei en wortel, tracht de enthousiaste bende leerlingen te achterhalen. 

Wie zit er in dat pak van aardbei en wortel, tracht de enthousiaste bende leerlingen te achterhalen. © bar

En ‘The Masked Teacher’ is...

Kontich -

De leerlingen van basisschool GO! De Schans beleefden vrijdag wat misschien wel hun spannendste dag van dit schooljaar was. Weken hadden ze er naar toegeleefd, eindelijk volgde de ontknoping van ‘The Masked Teacher’.

Omdat het traditionele schoolfeest niet mogelijk was, bedachten leerkrachten en directie een alternatief om de kinderen toch een leuke dag te laten beleven: ‘boekentassenrock’ met tal van spelletjes en ‘The Masked Teacher’, naar analogie met het populaire tv-programma ‘The Masked Singer’. Al sinds de school na de paasvakantie weer van start ging, waren de kinderen in de ban van wie er nu in de pakken van Koning Leeuw, Guy Galaxy, Billy de Bij, de aardbei en nog andere figuren zat.

Koning Leeuw komt in stijl toe.

Koning Leeuw komt in stijl toe. © bar

“Elke week werd een filmpje gelanceerd en werden tips uitgedeeld, waarna de leerlingen door middel van een poll hun ‘verdachten’ konden doorgeven”, vertelt zorgleerkracht Jo Suykerbuyk. “Vrijdag volgde tot groot jolijt van de kinderen de apotheose. Voor de leerkrachten die in de pakken zaten, was het met deze temperaturen wel puffen en zweten geblazen.”

Op het podium volgde de ontknoping wie er onder de maskers zat.

Op het podium volgde de ontknoping wie er onder de maskers zat. © bar

(bar)

Meer nieuws uit stad en rand

citta

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio