© Erik Vandewalle

Hele dag genieten in Robotland kan vanaf 1 juli

Essen -

Wie een hele dag wil genieten in Robotland kan dat vanaf 1 juli. Vanaf dan is het niet meer verplicht om een coronakeuze te maken tussen een bezoek in de voor- of namiddag.

In educatief doe-centrum Robotland draait alles rond technologie, transport en robots. Het doe-centrum kon omwille van coronamaatregelen enkel tickets verkopen voor een bezoek in de voor- of namiddag. Die beperking gold zowel voor het indoorgebeuren als voor de vele attracties buiten de oude douaneloods.  ( )

Robotland opende vorig jaar de deuren, maar de pandemie drukte de pret aanzienlijk. Nu de vakantie eraan komt en de versoepelingen het toelaten besliste Robotland om vanaf 1 juli niet langer te werken met tijdsloten. Vanaf het begin van de zomervakantie is het mogelijk om een hele dag te genieten van zowel de binnen- als buitenattracties. Robotland is alle dagen open, behalve op maandag en dinsdag.

De loods werd in 1902 opgetrokken om goederen die de grens over gingen per spoor te kunnen overladen en controleren. In het najaar 2017 diende Luc Van Thillo, de grote bezieler van dit project, een dossier in voor de ontwikkeling van een educatief techniekpark in de douaneloods.

Info : https://robotland.tvMeer nieuws uit stad en rand

citta

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio