Dj’s Sander en Laura en de Edegemse studenten aan Hof ter Linden. 

Dj’s Sander en Laura en de Edegemse studenten aan Hof ter Linden. © MNM

MNM steunt Edegemse studenten aan Hof ter Linden

Edegem -

De studenten van Edegem die donderdagnamiddag in Hof ter Linden aan het blokken waren, kregen het bezoek van de Pauzemobiel van MNM.

Dj’s Laura Govaerts en Sander Gillis van radiozender MNM stoppen in deze blok- en examenperiode in meer dan driehonderd Vlaamse gemeenten om de studenten te steunen. Ze doen dit met de Pauzemobiel van waaruit ze ook kunnen uitzenden. Met hun mobiel hielden ze donderdagnamiddag halt in kasteeldomein Hof ter Linden om er een half uurtje radio te maken met de studenten. Zij mochten even verpozen.

Laura en Sander interviewden enkele studenten die vlot de weg naar het kasteel hebben gevonden. “Het openen van Hof ter Linden voor de studenten is echt een succes. Sinds onze start hebben meer dan 110 studenten zich ingeschreven. Hiermee ontvangen we gemiddeld tussen de vijftien en twintig studenten. Ze zitten verdeeld over vier ruimten waar het momenteel zeer koel is om te studeren. Dat nu ook MNM nog een half uurtje radio kwam maken, maakt de locatie helemaal uniek”, reageert Jimi Claeys, medeorganisator van de studieplek.

Een plaats reserveren in het kasteel kan via het mailadres studieplekken.hofterlinden@gmail.com.

Laura Govaerts interviewt de studenten.

Laura Govaerts interviewt de studenten. © MNM

Dj Laura test de zetels van het kasteel.

Dj Laura test de zetels van het kasteel. © MNM

Meer nieuws uit stad en rand

citta

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio