Kevin Bens, zaakvoerder van OBR © RR

Renovatiebedrijf OBR verhuist naar voormalige fietsenwinkel

Meerhout -

Renovatiebedrijf OBR zit in de lift. Zaakvoerder Kevin Bens zag zijn orderboek volledig vollopen met uiteenlopende opdrachten, waardoor een verhuis onafwendbaar werd. Sinds kort heeft OBR een definitief onderkomen gevonden aan de Bevrijdingslaan in Meerhout.

Annelies Frederickx

“Amper drie jaar geleden startte ik met een eigen zaak. Dat het zo’n vaart zou lopen, had ik nooit gedacht”, begint de 26-jarige Kevin Bens zijn succesverhaal. “Het was mijn bedoeling om kleine herstellingswerken uit te voeren, maar de opdrachten werden steeds groter. Het herstellen van een simpele keukenkraan werd het herstellen van een volledige keuken of het renoveren van twee ruimtes. Aanvankelijk runde ik mijn zaak van thuis uit, maar dat was niet langer doenbaar. Mijn team telt ondertussen twintig vakmannen en -vrouwen en bovendien richtte ik samen met zakenpartner Steven De Ceulaer Windor op, voor de plaatsing van ramen en deuren.”

“De zoektocht naar een geschikt pand verliep niet over rozen, maar in de voormalige fietsenwinkel aan de Bevrijdingslaan hebben we met OBR nu toch een definitief onderkomen gevonden. De ligging is uiteraard ideaal. We liggen op een boogscheut van de snelweg en bovendien ligt Meerhout centraal in het werkgebied van OBR. Maar ook het pand zelf, hoewel het al een bepaalde leeftijd heeft, voldoet aan alle eisen. Naast een kantoorruimte is op de site ook een ruime hal aanwezig. Hierin brachten we verschillende compartimenten aan en zo kunnen we de hal nu als opslagplaats gebruiken.”

De opslagruimte aan de Bevrijdingslaan © AF

Ober

De verhuis naar Bevrijdingslaan 17 was een belangrijke stap voor OBR. Het renovatiebedrijf kreeg tegelijkertijd een nieuw jasje aangemeten. “We hebben nu inderdaad een nieuw logo, een opvallende huisstijl en een overzichtelijke website. OBR spreek je trouwens uit als ober. Ik wilde met mijn herstellingswerken mensen ten dienste staan, maar om de link naar de horeca weg te nemen, schrapte ik de E in de naam. Klanten vragen me wel eens waar de letters OBR voor staan en dan antwoord ik lachend ‘Ongelooflijk Bangelijke Renovaties’.”

www.obr-renovaties.be

MEER OVER Bedrijven Kempen

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio