Marc Reijntjes en Alain Geuns op La Brassa. 

Marc Reijntjes en Alain Geuns op La Brassa. © Jan Brys

Streetfood, beats, drinks en voetbal op zomerpop-up La Brassa

Brasschaat -

In het gemeentepark van Brasschaat opent op donderdag 24 juni naast Sportoase La Brassa, een zomerpop-up waar de bezoekers de EK-wedstrijden van de Belgen en de Nederlanders kunnen komen bekijken.

Initiatiefnemers zijn Marc Reijntjes, Erik Ost, Alain Geuns en Ugur Akkus. De twee eerstgenoemden staan ook in voor de organisatie van het dj-festival The Day Before Tomorrow dat dit jaar op zaterdag 4 september wordt gehouden. ( )

“De grote opening vindt plaats op donderdag 24 juni. We zorgen voor foodtrucks. De bezoekers kunnen een hapje eten en iets drinken met zicht op de parkvijver en het Boothuisje”, legt Marc Reijntjes uit.

“We zetten een groot scherm voor de wedstrijden van de Rode Duivels en de Nederlanders. De mensen reserveren en nemen plaats aan tafels van vier. Als er versoepelingen komen, dan gaan we daar graag op in. We openen om 12u en blijven open volgens de horecaprotocollen. Voorlopig dus tot 24u. Als het echt slecht weer is, dan blijven we gesloten ”, gaat Reijntjes verder.

De zomerpop-up blijft geopend tot 15 september. Het groot scherm blijft na het EK voetbal staan. De mogelijkheid bestaat dus dat er ook stukken van de Olympische Spelen worden uitgezonden.Meer nieuws uit stad en rand

citta

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio