Andrea Croonenberghs, Sam Verhoeven en Geena Lisa spelen op 1 juli. © Wim Van de Genachte

Balen Muziekterras brengt vier avonden muziek op de Keiheuvel

Balen -

Balen Muziekterras is na een jaartje afwezigheid weer terug deze zomer. Vier donderdagavonden vinden er in recreatiedomein Keiheuvel sfeervolle en coronaveilige concerten plaats.

Tommy Maes

Vorig jaar kon Balen Muziekterras niet plaatsvinden wegens het coronavirus, maar dit jaar is het evenement helemaal terug. Het muzikale gebeuren vindt in tegenstelling tot vorige edities niet plaats op telkens een andere locatie in Balen. In plaats daarvan is recreatiedomein Keiheuvel telkens de uitvalbasis.

De Muziekterrassen verlopen uiteraard volgens de eventprotocollen van dat moment. Om een coronaveilige aanpak te garanderen, moet je als bezoeker vooraf een gratis ticket reserveren. Opnieuw staan de Muziekterrassen garant voor vier donderdagavonden sfeer en muziek. De optredens starten dit jaar om 20u, een half uurtje vroeger dan de vorige edities.

Op donderdag 1 juli staat Houden Van op het programma. Geena Lisa, Andrea Croonenberghs en Sam Verhoeven brengen je even terug naar de tijd van toen, naar het repertoire van jouw favoriete Vlaamse artiesten van vroeger, of het nu chanson, kleinkunst, levenslied of pop is. The Marengas zijn de muzikale act voor donderdag 15 juli. Zij brengen rock-’n-roll en soul.

Dex & Deruytters sluiten Balen Muziekterras af. © rr

Vrouwen boven

Karen Van Severen en Patsy Verfaillie brengen donderdag 5 augustus met Woman On Top negentig minuten lang het beste van de vrouwelijke pop- en rockscene. Ze coveren onder meer wek van Blondie, Grace Jones, Patti Smith, Annie Lennox, Amy Winehouse, Adele en Anouk. Het laatste Balen Muziekterras brengt donderdag 20 augustus Dex & Deruytters op het podium. Barbara Dex en de jazzgebroeders Frank en Didier Deruytter serveren een selectie van de meest aanstekelijke en dansbare nummers uit de funk- en soulmuziek.

MEER OVER DOEN!-tips Kempen

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio