Toeschouwers genieten op ‘den Tarmac’ van de optredens 

Toeschouwers genieten op ‘den Tarmac’ van de optredens © jw

Cultureel Centrum start zomer met openluchtpodium

Aartselaar -

Cultureel Centrum Aartselaar zorgt met openluchtpodium ‘Den Tarmac’ voor een vakantiesfeer. Drie vrijdagavonden brengen ze toppers zoals Nele Goossens, Lukas Lelie en Senne Guns voor een heerlijk humoristische voorstelling onder de avondzon.Momenteel wordt hard gewerkt in CC ’t Aambeeld aan de della Faillelaan. In afwachting van de installatie van een nieuwe tribune deze zomer verwelkomt de cultuurdienst iedereen graag opnieuw op ‘den Tarmac’ aan de muziekschool aan de Carillolei 3.

In de nazomer van 2020 wist de formule van buitenoptredens van de cultuurdienst reeds heel wat toeschouwers te charmeren. Daarom wordt dit idee opnieuw opgenomen. Vrijdag 18 juni geeft cabaretière Nele Goossens de aftrap. Deze actrice die reeds in verschillende Tv-series te zien was, brengt een ludiek optreden op de binnenkoer aan de plaatselijke academie.

De week erop, vrijdag 25 juni, geeft Lukas Lelie het beste van zichzelf. Deze stand up comedian, onder andere gekend van Humo’s Comedy Cup, pleziert de toeschouwers met absurditeiten en verrassende oneliners.

Senne Guns sluit het rijtje voorstellingen af op vrijdag 2 juli met Opus 3. Als zanger en pianist stelt hij zich de vraag hoe je tegelijkertijd klussen klaart en een meesterwerk componeert terwijl het leven verder draait.

Ook lokaal talent

Het voorprogramma wordt telkens verzorgd door talent van de plaatselijke Academie Woord & Muziek. Deze school was tot op heden een filiaal van de Academie Wilrijk. Vanaf volgend schooljaar neemt de Academie Hemiksem-Schelle het van hen over.

“Den Tarmac’ is het ideale moment om kennis te maken met de nieuwe bewoners”, zegt

cultuurbeleidscoördinator Nele Jacobs. “Vocaal EnsEmBLE & Coverband Strummingbird heeft alvast toegezegd, net als het Gipsy-swing ensemble Ciné-manouche. Zij bestijgen om 20 uur het podium. Bij regenweer gaan de voorstellingen door in het technisch magazijn aan de Oudestraat 11.”

Tickets kosten €7 (€5 voor -26-jarigen) en kan je bestellen via cultuur@aartselaar.be of 03/877 28 75. (jw )

https://ccaartselaar.recreatex.be

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio